Kindermassage

(heppiemassage Helen Lodder)


Wanneer?Heppiemassage kan vanaf 2,5 jaar. Volwassenen kunnen ook baat hebben bij deze massage; vooral volwassenen die moeite hebben met aanraking, mensen met een burn-out of depressie.


Wat?Deze massage blijkt voor alle kinderen enorm heilzaam te zijn. Ze is heel bruikbaar voor kinderen met autisme, AD(H)D, het syndroom van Down, hooggevoelige kinderen (HSP).

Ook andere kinderen hebben er baat bij bvb. tijdens/voor/na toetsen- of examenperiodes, andere stressperiodes, bij spanningen, zenuwachtigheid, slaapproblemen, snel boos worden, angsten, zich niet goed in hun vel voelen.

Heppiemassage is een ontspanningsmassage die op maat van uw kind gegeven wordt. De oliemengsels die gebruikt worden hebben één voor één hun eigen krachtige werking.


VerloopOp voorhand bel ik u op voor een uitgebreid intakegesprek. Zo kan de aandacht tijdens de sessie volledig naar uw kind gaan. Tijdens een kort gesprekje bespreken we het verloop en de soort van de massage samen met uw kind (als dit mogelijk is). Na de massage kunnen we de sessie afronden met een glaasje water en een gesprekje als u en uw kind dat wensen.

Mogelijke soorten massage:

U kan uw kind door mij laten masseren of u kan uw kind zelf masseren, dit leer je in 3 sessies (enkel strijkmassage en hand- en voetmassage). U kan dus een volledige kindermassage op maat aanleren alsook een massage voor handen en voeten. U ontvangt na de laatste sessie een fiche met alle aangeleerde technieken zodat je de kindermassage thuis zelf kan verderzetten.


Voordelen van kindermassage
ErvaringZelf heb ik reeds 12 jaar lang ervaring in het buitengewoon onderwijs waar ik als leerkracht kinderen met gedrags- en emotionele problemen met hart en ziel begeleid.


Prijs1 sessie van ± 30 min: € 20

aanleren kindermassage: 3 sessies: € 60


MassagecadeaubonZoek je een origineel cadeau? Schenk een massagecadeaubon voor een kindermassage!


PraktischKinderen die ziek zijn mogen niet gemasseerd worden. U kan me hieromtrent telefonisch bereiken.